Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via UPS met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via UPS Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Uw kopersbescherming (verzakingsrecht)

De consument heeft het recht aan islamicart mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.

Neem voor de terugzending steeds contact op met onze klantenservice (admin@islamicart.nl). We bezorgen u dan snel en eenvoudig een retourformulier met een stappen plan per mail, die u dient uit te printen, in te vullen en terug te sturen. Zo kunnen we u terugzending snel verwerken. Wanneer u wil afzien van de ver(koop) kunt u dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van uw bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden met het retourformulier.

Binnen de 14 dagen na acceptatie van de terugname zullen wij de eventueel betaalde sommen terugstorten, uitgezonderd de rechtstreekse kosten van levering (verzendkosten vanaf een bepaald bedrag kunnen wegvallen). Het verzakingsrecht is niet van toepassing op verpakkingen van voeding die de consument reeds heeft geopend of op zakelijke bestellingen (B2B).

Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.

De artikelen moeten worden teruggezonden naar ons:
IslamicArt
Steperlerveld 46
2151JN Nieuw-Vennep

Wij blijven beschikbaar voor vragen en opmerkingen Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van uw bestelling kunt u onze klantenservice steeds contacteren. Wij verbinden ons ertoe uw vraag zo snel en correct mogelijk te beantwoorden.